Bemutatkozás

Magyarországon és külföldön végzett üzleti és kormányzati tevékenység után Dr. Pákay András 1995-ben alapította meg az Ügyvédi Irodát. 2000-ben csatlakozott hozzá Dr. Gyurkovics Sándor – aki ugyancsak hosszú kormányzati tevékenysége során – a Közlekedési és Vízügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára volt.

Budapest belvárosában, a kormányzati, üzleti és pénzügyi élet központjában működő Irodában jelenleg hat ügyvéd és nyolc ügyvédjelölt, jogi asszisztens, illetve jogi gyakornok dolgozik.

Az Iroda rendszeres kapcsolatban áll több európai, ázsiai, észak-amerikai és ausztrál ügyvédi irodával és a hazai ügyeken kívül rendszeresen eljár nemzetközi vonatkozású ügyekben és tranzakciókban. A munkatársak a magyaron kívül angol, német, orosz és francia nyelven is dolgoznak. Kollégáink mély elméleti ismereteik mellett hazai és nemzetközi projektek és tranzakciók során szerezték meg széleskörű tapasztalataikat.

Ügyfeleink közé tartoznak magyar központi és helyi kormányzati szervek és intézmények, jelentős hazai társaságok, Magyarországon tevékenykedő vagy befektetni kívánó ismert külföldi cégek, továbbá hazai és külföldi magánszemélyek. Az Iroda szerepel több külföldi állam budapesti nagykövetségének ügyvédi listáján.