Tevékenységünk néhány jellemző vonása

Kormányzati és üzleti tapasztalatok, kapcsolatok

Az Iroda vezetőinek több évtizedes pályafutása, szakmai tapasztalata a felsőszintű kormányzati és üzleti szférában lehetővé teszi a legérzékenyebb és legbonyolultabb ügyek sikeres kezelését.

Az ügyfél gazdasági céljainak mély megértése

Valljuk, hogy a jog nem cél, hanem eszköz az ügyfél gazdasági-üzleti célkitűzéseinek megvalósítása során. Nagy súlyt helyezünk arra, hogy megértsük az ügyfél gazdasági ambícióit, és azok elérése érdekében alakítjuk ki az optimális megoldást.

Helyi ismeretek és nemzetközi tapasztalatok ötvözése

Hiszünk abban, hogy a globális gondolkodás és a lokális cselekvés kombinációja elengedhetetlen a sikerhez. Ennek érdekében hazai ügyfeleinknek biztosítjuk a nemzetközi kitekintést, külföldi ügyfeleinket pedig hozzásegítjük a magabiztos tájékozódáshoz és döntésekhez a magyar piacon.

Az Európai Uniós és nemzetközi dimenzióban való gondolkodás

Az Európai Unió jogszabályrendszerét a mindennapok során használjuk és hasznosítjuk ügyfeleink érdekében.

Tartós és kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolat ügyfeleinkkel

Számos ügyfelünkkel hosszú évek, esetleg évtizedek óta dolgozunk együtt. Ez a kapcsolat a kölcsönös bizalmon alapszik. Számos esetben elmondható, hogy Irodánk ügyfeleinkkel együtt nőtt, fejlődött az elmúlt években. Több jelentős gazdasági szereplő belső és külső jogi ügyeit folyamatosan intézzük hosszútávú megállapodás alapján.